KVKK Politikası ve Aydınlatma Metni

GİGİİ’S Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni

Değerli Ziyaretçilerimiz, Üyelerimiz ve Müşterilerimiz;

Şirketimiz Gigiis Tekstil Tasarım Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (“GİGİİ’S”), müşterilere ilişkin kişisel veriler bakımından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında “veri sorumlusu” sıfatına sahip olup işbu metin ile kişisel veri işleme faaliyetleri hakkında aydınlatılmanız, veri sahibi olarak haklarınıza ilişkin bilgilendirilmeniz ve belirtilen durumlar için açık rızanızın temini hedeflenmektedir.

Bu metinde:

  • GİGİİ’S mağazasını (“Mağaza”) ziyaret etmeniz ve/veya Mağaza’dan alışveriş yapmanız,
  • gigiis.comuzantılı internet sitesini (“Site”) ziyaret etmeniz (“Çevrimiçi Ziyaretçi”), Site’ye üye olmanız (“Site Üyesi”), Site üzerinden alışveriş yapmanız veya üçüncü kişiler adına ürün/hediye gönderimi,
  • Ticari iletişim kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya bilgilendirmelerin yapılmasını kabul etmeniz,
  • İletişim Kanalları’mız üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçmemiz,
  • Kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak GİGİİ’S ile iletişime geçmeniz ve/veya alışveriş yapmanız veya kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak tarafınıza hediye, ürün vs. gönderilmesi,
  • GİGİİ’S tarafından düzenlenen kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklere katılmanız halinde kişisel veri işleme süreçlerine ilişkin aydınlatılmanız amaçlanmıştır. 

 

 İşlenecek Kişisel Veriler ve Veri İşleme Amaçları

  1. Mağaza Ziyaretleri

Mağaza’da gerçekleşmesi muhtemel mevzuata aykırı her türlü fiil, suç veya davranışa karşı siz, GİGİİ’S  ve çalışanları ile diğer üçüncü kişilerin güvenliğini sağlamak ve adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla güvenlik kamerası görüntülerinizi işliyoruz. Mağaza müşteri kabulleri randevü sistemine tabi olduğunda sizin telefon, ad, soyad, randevu tarihi bilgilerinizi işliyoruz.

 

  1. Mağaza Alışverişleri ve Satış sonrası Süreçler
  • Alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi, sistemimizde oluşturduğumuz size ait kayıtların diğer müşterilere ilişkin kayıtlardan ayırt edilebilmesi, fatura/fiş ibraz etmeksizin satış sonrası operasyonel işlemlerden (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi vs.) faydalanabilmenizi sağlamak ve bu operasyonel işlemlerin yerine getirilebilmesi, alışverişinize ilişkin e-fatura/e-arşiv faturanın tarafınıza gönderilebilmesi, mağazalarımızda bulunmayan ürünlerin tedarik edilerek doğrudan size ulaştırılabilmesi amaçlarıyla kimlik (ad, soyad) ve iletişim bilgilerinizi (e-posta adresi, telefon numarası) ve alışveriş (alışveriş tarihi, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerinizi, Mağaza’dan gerekli şartların sağlanması halinde sipariş usulüyle yapacağınız ve akabinde ödemesini yapacağınız satın alımlar için olası bir hukuki uyuşmazlık durumunda yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bu bilgilere ek olarak T.C. kimlik numarası bilginizi,
  • Gerekli olduğu hallerde iade süreçlerinde iadenin banka hesabınıza yapılabilmesi için banka hesap bilgilerinizi,
  • Fatura düzenlenebilmesi ve bazı durumlarda cari hesap ve mutabakat işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla kimlik, iletişim ve fatura bilgilerinizi, ayrıca vergi mükellefi iseniz ek bazı fatura bilgilerinizi (TC kimlik/ vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri),
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmak istemeniz halinde ödemenin alınabilmesi amacıyla kredi kartı bilgilerinizi (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır.)
  • Ödemenizi mail order ile yapmak istemeniz halinde ad soyad, kredi kartı bilgileri, telefon numarası, ürün bilgisi, sipariş tutarı, imza ve kimliğiniz ön yüz fotoğrafı bilgilerinizi,
  • GİGİİ’S’in kişiye özel dikim/ürün hizmetinden yararlanmak istemeniz halinde ad soyad, sipariş bilgisi ve siparişinizle ilgili beden ölçü bilgilerinizi, ayrıca açık rıza vermeniz halinde ileride vereceğiniz siparişlerde kullanılmak ve her siparişinizde tekrar beden ölçülerinizin alınmayarak saklanması amacıyla sayılan bu bilgilerinizi işliyoruz.
  1. Site Kullanımı 

Site’yi ziyaret etmeniz halinde kullanımlarınıza ilişkin etkin bir müşteri deneyimi sunmak, istatiksel çalışmaların ve hedeflenen reklam/tanıtımların yapılması amacıyla sitemizde çerez vb. programlar kullanılmaktadır. Çerezlerle ilgili ayrıntılı bilgi için www.gigiis.com adresinde yer alan çerez politikasını inceleyebilirsiniz.

  1. Site Üyeliği

 

  • Üyeliğinizin gerçekleştirilmesi ve üyelik bilgilerinizin kaydedilmesi, üye girişinin yapılabilmesi, üyeliğinize ilişkin bilgilendirmelerde bulunulması, üyelik sözleşmesinin ifa edilmesi ve üyelik bilgilerinin tekrar girilmesine gerek kalmaksızın üye bilgileri kullanılarak Site’ye giriş yapılabilmesini sağlamak amacıyla ad, soyad, e-posta adresi ve opsiyonel olarak paylaşmanız halinde cep telefon numarası, il, ilçe, doğum tarihi, cinsiyet verileriniz,

 

  • Üyelik esnasında sistem tarafından size otomatik olarak atanan Kullanıcı ID verileriniz,

 

  • İşlem güvenliğinin sağlanması ve kullanımınız sırasında karşılaşılan teknik/yazılımsal hataları, eksiklikleri tespit edebilmek ve giderebilmek amacıyla log kayıtları verileriniz,

 

  • Üye olarak size sipariş geçmişinizi görüntüleme hizmeti verebilmek amacıyla geçmiş alışverişlerinize ait alışveriş (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, içeriği, ödeme şekli, ödeme detayları) verileriniz,

 

  • Havale yöntemiyle satın aldığınız ürünleri satış sonrası destek kapsamında iade etmeniz halinde, iade işleminin gerçekleştirilmesi ile tüm bilgilerin yeniden girilmesine gerek kalmaksızın bu bilgilerin kaydedilmesi amacıyla ad soyad, banka adı, IBAN numarası bilgileriniz ile alışveriş (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği) bilgisi verileriniz,

 

  • Alınan ürünün para İade işlemi üye dışında başka bir kişiye yapılmasının talebi halinde bu kişinin bilgileri üye tarafından sağlanır.
  • Site üyeliğinize göre size özel olanak ve teklifler sunulması, genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, profilleme, raporlama, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Site veya diğer 3. taraf ortamlarında GİGİİ’S’e ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, anket vs.)   yapılması, müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik çalışmaları ve operasyonel süreçlere ilişkin stratejik planlama, analiz ve iş geliştirme çalışmaları kapsamında ad soyad, cinsiyet, e-posta adresi, cep telefonu numarası, opsiyonel olarak paylaşmanız halinde doğum tarihi, il, ilçe, Site içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmiş alışverişler, çerez kayıtları, çerez ve reklam tanıtıcısı/kimliği bilgileri ve cihaz ID, iletişim tercihleri, alışveriş tutarı, ödeme yöntemleri/kanalları ve tercihleri, ödemenin gerçekleştiği banka bilgisi, kullanılan cihaza ilişkin marka, model, teknik özellik ve işletim sistemi bilgileri, kullanılan operatör bilgisi, anket cevapları verilerinizi işlemekteyiz.
  1. Site Üzerinden Alışveriş ve Alışveriş Sonrası Süreçler

 

  • Site üzerinden alışveriş yapmanız halinde, işlemin gerçekleştirilmesi ve mesafeli satış sözleşmesinin ifa edilmesi, siparişinizin hazırlanması, paketlenmesi, kargolama, sevk irsaliyesi hazırlama, teslimat bilgilerinin güncellenmesi, sistemimizde size ait oluşturduğumuz kayıtların diğer müşteri kayıtlarından ayırt edilebilmesi, satış sonrası destek hizmetlerini (değişim, iade, ürün incelemesi, tadilat vb.) size sağlamak amacıyla ad, soyad, adres bilgileri, cep telefon numarası, beden ölçüsü, alışveriş detayları (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, içeriği, hediye notu, ödeme şekli) ve gerekli olması halinde banka ile IBAN numarası verilerinizi,

 

  • İşleminize ilişkin E-fatura/e-arşiv faturalarının düzenlenmesi ve tarafınıza gönderilmesi amacıyla ad, soyad, adres, e-posta bilgileriniz ve ayrıca vergi mükellefi iseniz T.C. kimlik numarası, vergi numarası, şirket bilgileriniz,

 

  • İstediğiniz ürün stoğa geldiğinde veya istediğiniz ürünün fiyatı düştüğünde haberdar edilmek istemeniz halinde bu talebinizi karşılamak amacıyla ürün kodu bilgisi ve talebiniz ile birlikte iletmiş olduğunuz beden ölçüsü verilerinizi,

 

  • Alışverişinizi Havale/EFT ödeme seçeneği kullanarak yapmanız halinde ad soyad, işlemin yapıldığı banka bilgisi, paylaşılması halinde dekont üzerinde yer alan bilgilerinizi,

 

  • Alışverişinizi Kredi/Banka kartı ödeme seçeneğini kullanarak yapmanız halinde ödemenin

 

  • Bedel iadesi yapılması gerektiği takdirde kredi/banka kartı üzerindeki ad soyad, kredi/banka kartı numarası, kartın ait olduğu banka, IBAN numarası verilerinizi,

 

  • Sipariş sorgulama ekranını kullanarak siparişinizi sorgulamanız halinde e-posta adresi ve sipariş numarası verilerinizi,

 

  • İşlem güvenliğinizi sağlamak, site kullanımınız ve alışverişiniz esnasında karşılaşılan teknik/yazılımsal hataları, eksiklikleri tespit edebilmek ve giderebilmek amacıyla Site kullanım bilgileriniz, alışverişinize dair log kayıtları ve IP adresinizi işlemekteyiz.

 

  1. Üçüncü Kişiler

Üçüncü kişiler tarafından adınıza hediye/ürün gönderilmesi halinde siparişin tarafınıza ulaştırmak ve satış sonrası destek hizmetlerini (değişim, iade, ürün incelemesi, tadilat vb.) sağlamak amacıyla üçüncü kişilerin paylaştığı ad, soyad, adres bilgilerinizi işlemekteyiz.

Tarafınızca üçüncü kişilere ürün gönderilmesi halinde siparişinizin ilgili kişiye ulaştırmak ve satış sonrası destek hizmetlerini (değişim, iade, ürün incelemesi, tadilat vb.) sağlamak amacıyla tarafınızca paylaşılan ilgili kişinin ad, soyad, adres bilgilerini işlemekteyiz. Bu kişilerin aydınlatılmasına ilişkin sorumluluk, bilgileri paylaşan kişi olarak tarafınıza aittir.

 

  1. Ticari İletişim Süreçleri

Herhangi bir kanaldan, GİGİİ’S’e ticari iletişim izni/açık rızası vermeniz halinde, GİGİİ’S tarafından yürütülen genel veya özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, ürün ve hizmet tanıtımları, anket çalışmaları, müşteri memnuniyeti uygulamalarının sunumu, promosyonlar, reklamlar, bilgilendirmeler, pazarlama faaliyetleri kapsamında seçeceğiniz kanallar üzerinden (SMS, e-posta vb. ) ticari iletişim faaliyetlerinde bulunulabilmesi, kampanya, yarışma, çekiliş, davet ve diğer etkinliklere ilişkin davetlerimizin iletilmesi amaçlarıyla ad soyad, kullanıcı ID, cep telefonu numarası, e-posta adresi ile log kayıt bilgilerinizi işlemekteyiz.

  1. Çağrı Merkezi, Müşteri İlişkileri Süreçleri

 

  • İletişim kanallarımız (çağrı merkezi, e-posta, Site, sosyal medya, çevrimiçi mesajlaşma/sesli/görüntülü görüşme uygulaması vs.) üzerinden bizimle iletişime geçmeniz halinde, ilettiğiniz sorun ve şikâyetlerinizi çözümlemek, sorularınızı cevaplamak, gerektiğinde bunlarla ilişkin olarak sizinle iletişime geçebilmek, iletişime geçtiğiniz takdirde tarafınıza doğru hitap edebilmek, hizmet/işlem güvenliğini sağlayabilmek, tüm müşteri ilişkileri süreçlerini daha iyi yönetebilmek, takip edebilmek ve raporlayabilmek ile kalite standartlarını iyileştirmeye yönelik çalışmalar kapsamında ad soyad, sosyal medya kullanıcı adı, e-posta adresi, cep telefonu numarası, paylaşılması halinde sabit telefon numarası, beden ölçüsü, ilgili ise hukuki işlem bilgilerinizi, talep ve şikâyetlerinizi, talep şikâyetinizle ilgili veya talep şikâyetinizin sonuçlandırılması için alışveriş bilgileriniz, faturalarınız, hediye/indirim/fayda kullanım verileriniz, ilettiğiniz mesaj içerisinde yer alması halinde fotoğraf, video, işlemlerine dair log kayıtlarınız ve yine görüntülü görüşme halinde kameranızın açık olması durumunda görüntülü görüşme video kayıtlarınız, gerekli ise hukuki işlem bilgileriniz;

 

  • Müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarımız ve aramızda doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılmak üzere çağrı merkezi ses kayıtlarınızı, görüntülü görüşme video kayıtlarınızı ve tarafımızla çevrimiçi mesajlaşma/sesli/görüntülü görülme uygulamaları üzerinden gerçekleştirilen mesaj geçmişi bilgilerinizi, 

 

  • Talep ve şikâyetinizin Mağazamız ile ilgili olması halinde mağaza güvenlik kamerası kayıtlarınızı işliyoruz. 

 

 

  1. Yasal Süreçler ve Kurum içi Faaliyetler

 

  • Muhtemel mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmek, mevzuata aykırı her türlü fiil, suç veya davranışa karşı sizi, GİGİİ’S ve çalışanları ile diğer üçüncü kişilerin güvenliğini sağlamak, yetkili ve görevli özel veyahut kamu kurum ve kuruluşlarına karşı diğer hukuki yükümlülüklerimizi gerçekleştirebilmek amaçlarıyla kimlik, iletişim, adres, alışveriş, fatura bilgileriniz ile log kayıtlarınızı işliyoruz.

 

  • İleride doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra müdürlüğü, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlarda her türlü dava, cevap ve itiraz haklarının kullanılması, uyuşmazlıklara ilişkin görüşme ve anlaşma süreçlerinin yürütülmesi, tarafımızdan bilgi talep etmeniz halinde gerekli bilgilerin tarafınıza ulaştırılabilmesi amaçlarıyla ve kurum içi denetim, iç kontrol ve raporlama, test, geliştirme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ad, soyad, cep telefon numarası, e-posta adresi, alışveriş bilgileri, fatura, işlem güvenliğine ilişkin olarak site üyeliği, log kayıtlarınız, ticari iletişim kapsamında izin/açık rıza verileriniz ile uyuşmazlık süreçlerine ilişkin yazışma ve dosya bilgileri dâhilinde hukuki işlem bilgilerinizi işliyoruz.

 

  • Site üyelik sözleşmelerinin, mevzuat ve ahlaka aykırı şekilde kullanımını engellemek, şüpheli işlemlerin ve hukuka aykırı kullanımları tespit edebilmek, bloke etme ve bloke kaldırma işlemlerini yapabilmek için kimlik, iletişim, kredi kartı bilgileriniz (yalnızca ilk 6 ve son 4 hane bilgisi), alışveriş ve sipariş bilgileriniz ile işlem güvenliği bilgilerinizi işliyoruz.

 

  • Çevrimiçi Ziyaretçi bakımından bilgi işlem güvenliğinin sağlanması ve kötü amaçlı kullanımların önlenmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşlarına karşı diğer hukuki yükümlüklerimizi yerine getirmek amacıyla çerez kayıtları (IP adresi, gezinti bilgileri, kullanılan cihaz bilgisi (ID) ve trafik verisi) verilerinizi işliyoruz.

Kişisel Verilerinizi Toplama Yöntemimiz ve Hukuki Sebeplerimiz:

Kişisel verilerinizi, iş ortakları veya tedarikçiler tarafından; Siteye yaptığınız ziyaretleriniz, Siteye üye olmanız sırasında verdiğiniz bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi ve Site üzerinden işlem yapmanız, Site üzerindeki her türlü alışveriş, tahsilat, teslimat, işlem, anket doldurma, kayıt, davranışsal hareket ve işlemlerin sistemlerimize kaydedilmesi, İletişim Kanallarımız üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçilmesi sırasında bizlere iletmiş olduğunuz talep ve şikâyetlerinizin kaydedilmesi, çağrı merkeziyle yaptığınız görüşmelerin kaydedilmesi gibi otomatik yöntemlerle ve resmi kurum, kuruluş ve adli/idari makamlardan gelen sizinle ilgili bilgi/belgelerin kaydedilmesi, iade/inceleme süreçlerinize ilişkin kayıtların ilgili evraklara kaydedilmesi ile otomatik olmayan yöntemlerle topluyoruz.

 

Kişisel verilerinizi;  

  • Site üyeliğinin kurulması ve üyelik sözleşmesi uyarınca yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi ile her türlü çevrimiçi satış ve satış sonrası destek süreçlerine ilişkin olarak “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”,
  • İstediğiniz ürünün stoğa geldiğinden haberdar edilmenizi talep etmeniz halinde bunun yerine getirilmesi kapsamında “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması”,
  • Site üyeliği ve kullanımı kapsamındaki pazarlama, segmentasyon ve analiz çalışmaları kapsamında kişisel veri işleme süreçlerine ve ticari iletişim faaliyetlerine ilişkin olarak vereceğiniz “açık rıza”, 
  • Site üyeliği ve Site kullanımına ilişkin şüpheli işlemlerin tespiti ve önlenmesi, işlem güvenliğinin sağlanması, operasyonel süreçlere (stratejik planlama, analiz ve iş geliştirme çalışmaları) ilişkin çalışmalar ve müşteri ilişkileri süreçlerimize ilişkin olarak “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması”,
  • Mağazada güvenlik kameraları ile kayıt yapılması süreçlerine ilişkin olarak “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması”, “bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması” ve “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması”,
  • Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimize ilişkin “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” ve “kanunlarda açıkça öngörülmesi”,
  • Hukuki uyuşmazlık, soruşturma ve diğer adli/resmi süreçlere ilişkin olarak da “bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması”, 
  • İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması hukuki sebeplerine dayanarak topluyoruz/işliyoruz. 

 

İstediğiniz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin göndereceğimiz ticari elektronik iletilerde belirtilen işlemi (ret) yaparak veya İleti Yönetim Sistemi üzerinden rızanızı geri çekerek ilgili ticari iletişimi durdurabilir ve/veya Site üyeliğine dair açık rızanızı geri çekerek açık rızaya dayanan kişisel veri işleme süreçlerini durdurabilirsiniz.

 

Kişisel Verilerinizi Hangi Amaçlarla Kimlere Aktarabiliriz?

 

Kişisel verilerinizi ancak işbu Metin’de belirtilen amaçlar doğrultusunda ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’un 8. ve 9. maddelerine uygun olarak üçüncü kişilere aktarmaktayız. Bu kapsamda;

  • Site üyeliği, sipariş ve alışverişleriniz doğrultusunda satın aldığınız ürünleri size ulaştırmak, lojistik hizmetleri ve satış sonrası destek hizmetlerini verebilmek, talep ve şikâyetlerinizin çözümlenmesi ile gerektiğinde sizinle iletişime geçebilmek, bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam/analiz faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. hizmetlerini almak amaçlarıyla yurtiçi ve yurtdışında bulunan iş ortakları, tedarikçi ve hizmet sağlayıcılarıyla (elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, çağrı merkezi, ürün tadilat hizmetinin alındığı terziler, cihazlar aracılığıyla kişisel veri toplayanlar, pazarlama/reklam/analiz hizmeti sağlayıcıları, veri tabanı ve sunucu hizmeti sağlayıcıları, altyapı bakım ve destek ve yazılım lisanslama hizmeti sağlayıcıları, hukuki ve mali danışmanlık hizmeti verenler, e-fatura/e-arşiv fatura hizmeti sağlayıcıları, bağımsız denetim hizmeti sağlayıcıları, gönderi/kargo/kurye, arşivleme ve depo hizmeti verenler gibi) ile bu firmalar tarafından GİGİİ’S’in faaliyetlerinin yerine getirilmesi amacı ile verilen hizmetler dâhilinde kullanılması kaydıyla aktarmaktayız.
  • Yetkili ve görevli özel veya kamu kurum ve kuruluşlar ile adli makamlara ve resmi kurum/kuruluşlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlara aktarmaktayız.
  • Şüpheli işlemlerin takibi, tespiti ve hukuka aykırı işlemlerin önlenmesi amaçlarıyla gerekli durumlarda danışmanlık hizmeti aldığımız tedarikçilerimiz ve ilgili işleme ilişkin ödeme kuruluşlarına aktarmaktayız.
  • Sitedeki ziyaret trafiğinin artırılmasına ilişkin faaliyetler kapsamında tedarikçilerimize aktarmaktayız.
  • Ödemenizi kredi/banka kartı ile yapmanız halinde kredi/banka kartı bilgilerinizi, GİGİİ’S tarafından kaydedilmeksizin ilgili banka, elektronik ödeme kuruluşu vb. hizmeti sağlayan üçüncü kişilere aktarmaktayız.

 

KVKK Kapsamındaki Haklarınız

GİGİİ’S tarafından işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nunda yer alan 11. madde kapsamındaki taleplerinizi; Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e uygun şekilde yazılı olarak, kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da GİGİİ’Se daha önce bildirdiğiniz ve sistemimizde kayıtlı bulunan e-posta adresinizi kullanarak aşağıdaki adreslere iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusu: Gigiis Tekstil Tasarım Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

E-posta: info@gigiis.com

Kep Adresi: 

Adres: Nispetiye caddesi Özenli sokak Beyazevler3 No:3 Etiler-Beşiltaş/ İstanbul

Başvurunuzu dilerseniz  kullanarak yapabilirsiniz.